Vår integritetspolicy

Hur vi hanterar dina personuppgifter

Dataskydd

Den 25 maj 2018 började en ny dataskyddsförordning gälla i EU – General Data Protection Regulation (GDPR). Den ersatte då den svenska personuppgiftslagen (PUL). Den nya lagstiftningen innebär striktare regler för hur företag och organisationer kan hantera personuppgifter liksom ett ökat skydd för den personliga integriteten.

Vi på Draftit Privacy tar dataskydd på allvar och vi vill att du ska känna dig bekväm med att lämna dina uppgifter till oss. Vi har tagit fram en integritetspolicy och en cookiepolicy som beskriver hur vi hanterar dina personuppgifter. På den här sidan kan du också få mer information om vilka rättigheter du har när det gäller dina uppgifter och hur du kan utöva dessa rättigheter.

Integritetspolicy

Informationen riktar sig till dig som är anställd eller uppdragstagare hos någon av Draftit Privacys affärskontakter/samarbetspartners/leverantörer, till dig som söker anställning hos Draftit Privacy, till dig som besöker vår webbplats och till dig som är mottagare av våra nyhetsbrev och andra marknadsföringsutskick. För dig som är användare av Draftit Privacys tjänster finns särskild information som delges dig i samband med din registrering i och användning av tjänsterna.

Med den här informationstexten vill Draftit Privacy AB informera dig om hur vi samlar in och hanterar dina personuppgifter. Här får du även information om dina rättigheter i detta avseende så att du vet hur du kan gå tillväga om du vill göra någon av dessa gällande.

Ladda ner integritetspolicy.

Cookie policy

På våra webbplatser använder vi cookies och liknande tekniker. Vi använder cookies som samlar in information om hur du använder webbplatsen och lagrar data på din enhet. Du kan ändra inställningarna för sin webbläsare om du vill tillåta eller blockera cookies på din dator, och du kan radera befintliga cookies närsomhelst från din dator. Vi använder cookies med berättigat intresse som rättslig grund, och motiverar det med att det är intressant och nödvändigt för oss att samla in statistik om besökare, förbättra webbplatsen och besökarens upplevelse av den, och kunna arbeta effektivt med att felsöka och motverka incidenter.

Ladda ner cookie policy.

Registrerades rättigheter

Dataskyddsförordningen (GDPR) ger alla EU-medborgare ett antal rättigheter i samband med att deras personuppgifter behandlas. Läs mer om detta i vår Integritetspolicy. Draftit Privacy underlättar för dig att utöva dessa rättigheter genom ett formulär där du kan göra en begäran. För att vi ska kunna hantera din begäran på bästa sätt, vänligen fyll i relevant information i formuläret nedan och skicka med post till:

Draftit Privacy AB
Dataskyddsombud
Kungsgatan 8, 111 43 Stockholm
Sweden

Ladda ner formulär för förfrågan.